بهترین نوع تست فلزیاب

سیستم های ژئوفیزیک ۸۰٪برای حفره و تونل یابی طراحی میشن و در مواردی هم به عنوان فلزیابی میشه استفاده کرد

از ۴ روش زیر می‌توان برای ساخت طلا یاب ساده در منزل اقدام کرد.

اگر فرکانس آشکارساز زیاد باشد، یک میدان مغناطیسی کوچک اما شدید و اگر فرکانس پایین باشد، یک میدان مغناطیسی پراکنده اما بزرگ ایجاد می شود. بین فرکانس آشکارسازها و عمق رابطه معکوس وجود دارد. یعنی هر چه فرکانس بیشتر باشد عمق کمتر است. با کاهش فرکانس، عمق افزایش می یابد. با این حال، آشکارساز فرکانس پایین خوب نیست. زیرا کاهش فرکانس، آشکارساز را نسبت به فلزات کوچک حساس نمی کند.

برخی از دستگاه هایی وجود دارند که ممکن است حاوی بیش از یک سیستم جستجو باشند.

دستگاه های تولید شده با استفاده از به روزترین تکنولوژی های روز دنیا

نصب قطعات الکترونیکی بر روی برد همه ماجرا نیست. زیرا مسئله‌ مهمی که در ساخت گنج یابی با سیم مسی وجود دارد؛ عمق کاوش آن برای پیدا کردن فلزات گران‌بها است.

برای خرید تشریف میارید ارومیه و در محیط طبیعی متعلق به شرکت (سنگ،خاک،۱۰لایه،چاله) تست انجام خواهد شد

از آنجایی که تمامی دانشجویان دارای پایان نامه می بایست اقدام به ثبت پایان نامه خود در سایت ایرانداک نمایند تا بتوانند فارغ التحصیل شوند، در ادامه نحوه ثبت آن در این سامانه را شرح داده ایم:

درصورتی‌که احساس می‌کنید صدا واضح و پیوسته نیست؛ توصیه می‌کنیم رادیو را تعویض کنید. زیرا هنگامی که گنج یاب، فلز گران‌بهایی را ردیابی کند، تنها از طریق تغییر صدا در رادیو متوجه آن خواهید شد.

اساس کار ردیاب‌های فلزی ایجاد یک میدان مغناطیسی است که در اجسام فلزی حلقه‌های جریان الکتریکی را ایجاد می‌کنند. سپس سیگنال‌هایی که از سمت فلز ایجاد می‌شود را ردیاب، دریافت کرده و آن را آنالیز می‌کند. هرچه دستگاه طلایاب شما به اجسام فلزی نزدیک‌تر شود، دستگاه با صدای بلندتری به شما گزارش می‌دهد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک طلایاب دارای قدرت تفکیک می تواند دو گروه فلزات را از هم تشخیص دهد:

طرز ساخت طلایاب دستی در منزل، مسئله‌ای بود که در این مطلب به آن پرداختیم . با این‌حال باید به این نکته اشاره کرد که ساخت فلزیاب و گنج یاب در منزل تنها جنبه آموزشی و تفریح دارد. از این‌رو واضح است که نمی‌توان تنها با چند وسیله الکترونیکی، رادیو و ماشین حساب، کیت فلزیاب یا گوشی تلفن همراه گنج پیدا کرد!

فلزیاب ها به عناصر فلزی مانند آهن، نیکل، طلا، نقره، مس، قلع، سرب، آلومینیوم حساس هستند. برخی از این فلزات دارای خواص مغناطیسی هستند و به میدان های مغناطیسی پاسخ می دهند. بنابراین با تشخیص میدان های مغناطیسی می توانند این فلزات را شناسایی کنند. با این حال، دستگاه گنج یاب ها نیز محدودیت هایی دارند. به عنوان مثال، فلزات با اندازه کوچکتر و خواص مغناطیسی کمتر تشخیص داده می شوند. همچنین برخی از فلزیاب ها فقط می توانند انواع خاصی از فلز را تشخیص دهند، در قیمت فلزیاب حالی که برخی دیگر به بیش از یک نوع فلز حساس هستند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *